Het is al weer even geleden dat ik wat heb geplaatst, maar dat wil zeker niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Het einde van 2019 is al weer bijna in zicht, wat gaat een jaar toch snel voorbij (lekker cliché)… Maar voordat ik weer met een jaaroverzicht kom, wil ik jullie eerst deze mooie bruiloft in september van Danny & Miranda nog laten zien.

Het was de laatste vrijdag in september, waarop ze in eerste instantie niet zulks heel mooi weer hadden voorspeld, maar als je de foto’s ook ziet viel dat gelukkig mee! ‘s Morgens ben ik bij Miranda begonnen met fotograferen, waar Danny haar op kwam halen. We hebben eerst aan het Zuidlaardermeer foto’s gemaakt, waar het nogal behoorlijk waaide, dus we zijn daarna ook nog naar het bos gegaan om foto’s te maken. Ze zijn uiteindelijk in de Fraeylemaborg getrouwd, waar voordat ze naar binnengingen ze eerst nog geïnterviewd werden door Ronald van RTV Noord. Dit vanwege hun spectaculaire aankomst, check snel de foto’s hieronder!