Yes, een change of plans! Nou ja, niet helemaal misschien. Maar wel een “vaststelling” -voor mijzelf- van mijn plannen , of hoe je het ook wil noemen :-).

Voordat ik mij vorige maand officieel heb ingeschreven bij de KvK heb ik eerst eens goed nagedacht wát ik nou precies wil en hóe ik dat precies wil. Simpel: ik wil vooral bruiloften en newborns fotograferen en mij daar ook verder in specialiseren. Maar goed, nou alles nog goed opzetten en verder uitwerken. Nadat ik inmiddels meerdere bruiloften en baby’tjes op de foto heb gezet, en nog véél meer andere mensen/dieren/dingen heb gefotografeerd wil ik mij nu vooral bezig gaan houden met bruidsreportages en newborn reportages. En natuurlijk alles wat daarbij hoort (dus ook love-shoots, etc.). Ik zal andere reportages ook nog (beperkt) aannemen, maar mij dus meer gaan specialiseren zodat ik op deze vlakken ook echt verder kan groeien.

Sommige van jullie zullen het misschien wel weten, maar ik ben vorig jaar zelf getrouwd! Yes, met Bert! Dus ik heb besloten om voortaan verder te gaan onder de naam “Nicole Oosterhuis Photography”. Ik heb mij vorige maand al ingeschreven onder deze naam en achter de schermen ben ik -nog steeds- bezig met mijn hele website een update te geven en ben ik ook bezig met een nieuw logo. Ondanks dat mijn nieuwe website en logo nog niet klaar zijn maar ik wel alvast dit “nieuws” met jullie wou delen, kunnen jullie tot die tijd in ieder geval nog terecht op www.nicoleswaving.nl en ook op alle andere bekende manieren kun je nog gewoon contact met mij opnemen!

Oftewel; er komt nog veel leuks aan de komende tijd. Ondanks de ‘vervelende periode’ waar we nu in zitten (zachtgezegd, denk ik) blijf ik positief en kijk ik uit naar de rest van het jaar.

Stay tuned!