Zijn jullie van plan te trouwen en zoeken jullie nog een bruidsfotograaf? Lees snel verder, misschien kan ik wat voor jullie betekenen!

Elke bruiloft is speciaal, daarom is het belangrijk dat alles gezamenlijk goed doorgesproken wordt en ook een goede klik is belangrijk. Vraag daarom vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan voordat jullie beslissen. Wanneer we een kennismakingsgesprek hebben gepland, kan ik tot een week na het gesprek jullie datum alvast vasthouden om teleurstellingen te voorkomen. Jullie kunnen dan beslissen of jullie mij officieel willen boeken als trouwfotograaf. Als de eerste aanbetaling binnen is, staat jullie datum vast!

Ik probeer de hele dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn zonder ook maar een moment te missen. Ik kan foto's maken tijdens het aankleden van de bruid en/of bruidegom, de fotoshoot, de ceremonie, het diner, de Kerkdienst en het feest.

LIEFDE - SPONTANITEIT - PERSOONLIJK

Zijn jullie enthousiast geworden? Vraag dan snel of jullie datum nog beschikbaar is en ontvang de trouwgids met nog meer informatie. Jullie kunnen daarna een kennigsmakingsgesprek met mij boeken. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen, heb ik drie pakketten samengesteld. Zijn jullie toch op zoek naar meer uren? Voor € 75 kunnen jullie een uur extra bijboeken. De luxe fotoalbums die bij alle pakketten worden geleverd zijn 19 x 28 cm groot en hebben standaard 16 pagina's. Het is mogelijk om het album per 2 pagina's uit te breiden voor €4,-. Alle pakketten zijn zonder reiskosten van € 0,19 per gereden km.